Berita
Trending

Terkini Uncle Kentang Tutup Kedai Dan Gulung Tikar. Ini Puncanya.

Terkini Uncle Kentang Tutup Kedai Dan Gulung Tikar. Ini Puncanya | Hari ini ramai terkejut apabila menerima posting terkini Uncle Kentang yang umum tutup kedai dan gulung tikar. Ini puncanya buat ramai sebak. Baca selanjutnya.

Kekurangan Dana Dan Diambil Kesempatan

Notis pemberitahu. KAMI TUTUP KEDAI DAN GULUNG TIKAR.

Kami kini HANYA memberi makanan kepada orang di kawasan Puchong sahaja. Oleh kerana dana kekurangan. kami sudah hentikan kiriman wang kepada mereka yang susah.

Harap maklum. TIDAK ADA BANTUAN WANG lagi akan di beri. Mohon contact dengan mana mana NGO lain. Hanya ada makanan di dapur umum Chef Gemuk dan juga restoran Kiong Kee bagi non halal untuk Non Muslim.

Untuk mereka yang perlu ambulan dan Van jenazah, kami memang bersedia bantu anda. Call aja 018 2683999. 01155052148 untuk bantuan ambulan.

Apa Puncanya ?

Sorang netizen memberi komen, “If ada emergency nak pakai duit seperti sebelum ni.. Just roger je uncle, insha allah kami pakat2 bankin setakat yg mampu asalkan dpt memudahkan urusan org memerlukan..”

Uncle Kentang jawab, “Saya rasa sedih. Bila beri satu kali…mintak lagi … mintak lagi. Ini lah kita malas nak layan. Kalau betul emergency kematian sahaja akan di layan. Nak jawab mesej pun saya malas. Kita putuskan budaya malas mereka.”

Tambah Uncle Kentang lagi, “kita beri duit… dia maklum member semua minta kat saya… hahaha ada yang guna no tel berbeza dan akaun berlainan… bila check mereka adalah dari kumpulan yang sama…”

Sumber
khalifahmedianetworks
Lagi paparan

Artikel berkaitan

8 Comments

  1. For hottest information you have to pay a quick
    visit the web and on world-wide-web I found this web site as a finest site for most
    up-to-date updates.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button