Teknologi

OnePlus Nord 5G Akan Mempunyai Harga Pembelian Terbaik

Ketua Pegawai Eksekutif OnePlus telah menerbitkan Tweet yang sangat menarik yang menunjukkan bahawa harga jualan untuk OnePlus Nord 5G pasti akan agresif.

Dengan “sudah lama”, eksekutif atasan dapat merujuk kepada Flagship Killer OnePlus One yang jauh dan akibatnya pada harga yang telah ditetapkan untuk versi 64 GB-nya.

DALAM 5 Dunia teknologi telah berubah selama bertahun-tahun dan jelas bahawa media baru dalam siri OnePlus akan menawarkan lebih banyak lagi, juga kerana ia akan bertabrakan dalam kumpulan yang dihuni oleh terminal Xiaomi, Samsung, Huawei, dll. Yang sangat baik dan sudah mapan. akan mempunyai SoC Qualcomm 765G dengan sokongan terbina dalam Sambungan 5G.

Sekiranya harga permulaan betul, kami membayangkan bahawa ia akan diterapkan pada varian memori dalaman 64 GB. Sudah jelas bahawa versi dari 128 GB sejak sekarang, kebiasaan menggunakan telefon pintar telah banyak berubah sejak itu.

Maklumat kecil yang kami ada mengenai OnePlus Nord 5G membincangkan modul fotografi yang sangat baik di bahagian belakang dengan kehadiran sensor Penapis warna (apa yang dia “lihat” melalui objek ke OnePlus 8 Pro) dan paparan dari 6,4 inci Full HD + dengan kadar penyegaran sama dengan 90 Hz. Jelas ia memperkenalkan Android 10 dengan antara muka tersuai OxygeOS 10.6.

Lembar data juga boleh menggunakan bateri 4000 mAh dengan pengecasan pantas pada 20 W tetapi tanpa pengecasan tanpa wayar. Pada masa ini kami sedang menunggu maklumat dari Carl Pei (CEO OnePlus) tetapi imej unit pertama syarikat dan ungkapan itu membuat kami penuh harapan.

Sumber
https://iunlocked.org/
Lagi paparan

Artikel berkaitan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button